Myslördag

Godmorgon!
Långfrukost med trippla koppar kaffe, i de nya vita med fat från Ikea (serien Vardag, budgettips!)
Vädret idag är inte alls så somrigt som man skulle önska tyvärr, så idag blir det en utflykt efter förmiddagens fotbollsträning och sedan tänkte vi faktiskt gå på bio. Utflykten blir till en antikaffär några mil härifrån, har aldrig varit där men den ska tydligen vara väldigt välsorterad och ha ett stort utbud. Hoppas på att göra några fynd!
Som jag tidigare nämnt kliar det i fingrarna att ändra om här hemma. Känner mig less på det mesta, och vill få in lite nytt liv. Jag har, efter en del analyserande, kommit fram till att jag dras till två oerhört olika stilar. Å ena sidan älskar jag den naturliga, nedtonade stilen med sobra färger, mycket naturmaterial och en känsla av harmoni. Men å andra sidan älskar jag en lite knasig retroinspirerad stil med en personlig blandning av gammalt och nytt. Inte helt enkelt att kombinera de två så att det funkar och inte bara ser konstigt ut...
Men! Skam den som ger sig! En utmaning är aldrig fel:D

En absolut fulsnygg detalj i vårt vardagsrum - ett älghuvud i återvunnen kartong. Vad är ett hem i Norrland utan en (om än djurvänlig!) jakttrofé på väggen?;)
Nej, dags att hoppa ur pyjamasen och sätta på sig ansiktet!
På återseende, kära vänner!

Kram/E

0 kommentarer