Den blomstertid nu kommer

Hur härligt med en ledig torsdag??:))) Och som grädden på moser är jag även ledig imorgon också då vi har klämdag, så high five på den!
Kristi Himmelfärdsdagen har bjudit på vackert väder och vad jag gissar måste vara värmerekord hittills i år för Luleå, termometern har legat på ljuvliga 18-20 grader. Förhoppningsvis kommer sommaren snart här uppe också, längtar efter grönska och doften av nyklippt gräs.
På förmiddagen var jag och min vapendragare, tillika andra halvan av By Tant Blå, iväg till Nordsjöbutiken här i stan för att välja kulör till barnrummet som ska målas i helgen. Sedan är det äntligen dags för piffet och färdigställandet av rummet, ska bli såå himla roligt att få verkställa alltihopa. Efteråt pustar vi ut en stund innan vi sätter igång med storebrors rum!:D

Efter utelek och glasspaus for vi till handelsträdgården i grannbyn, balkongen behövde blomstras till lite och vi kom bland annat hem med en urfin lite hibiskus i en korall/aprikos-färg som var alldeles himmelskt fin. Älskar hibiskus, jag får en sån otrolig utomlandskänsla av den blomman!

Nu sover båda barnen och jag ska hoppa in i duschen och sedan spana efter ett par sista kompletterande inköp till ovan nämnda barnrum.

Fin kväll till er!

Kram/E

0 kommentarer