Instagram - ett heltidsjobb

Även om vårt huvudsakliga fokus, det vi hoppas kunna leva på så småningom, är homestaging och homestyling så är sociala medier oerhört viktigt. Det öppnar många dörrar, kan bredda ens kontaktnät enormt och öka synligheten för vårt företag och det vi gör bättre än alla gamla hederliga tidningsannonser och radioreklamer tillsammans.
Vi har valt att lägga vårt krut på framför allt Instagram, och även denna blogg. Även Facebook, Snapchat och Twitter är ju stora kanaler men vi har valt dessa två helt enkelt för att vi kan de bäst och för att tiden inte räcker till att vara aktiv på fler ställen. Hellre gör vi ett riktigt bra jobb i två kanaler, än ett halvdant jobb i många kanaler:)
 
Senaste dagarna har vi verkligen försökt att steppa upp vårt game på både Instagram och bloggen, och herregud så mycket mer det kräver än vad man först kanske tror! Vi gillar, kommenterar, följer nya konton och publicerar så det står härliga till, allt i syfte att göra By Tant Blå mer synligt, öka vår följarskara och knyta nya kontakter.
Det skulle kunna vara ett heltidsjobb att vara väldigt aktiv på Instagram, men jag tror att det är denna första tid som är mest krävande, när man ska göra sig ett namn och försöka få en stor följarskara. Jag som ogärna fibblar med telefonen hemma när barnen är vakna får nog vackert ge vika en del på den punkten om vi ska kunna hålla detta tempo nu ett tag, haha:)
 
Med alla dessa nya konton vi nu följer, och de nya följare som vi har fått (TACK!<3), har vi insett att övervägande många av dessa inredningskonton återfinns i de sydligare delarna av Sverige. Det kryllar verkligen inte av konton hemmahörande här uppe i norra Norrland, och det är ju oerhört positivt för vår del! Ett outforskat territorium kanske;)
 
 
Ett axplock ur By Tant Blå's instagram --> bytantbla
 
 
0 kommentarer