Semester och ny matta

Hej igen kära ni!
 
Jag är inne på semesterdag nummer 4, och jag skulle ljuga om jag sa att dessa första dagar har varit harmoniska och lugna...:P Kidsen behöver ett par dagar att komma in i sommarlovslunket och vänja sig vid att det inte alltid är planerade aktiviteter och saker som händer. Men, hittills idag har de varit små änglar faktiskt och jag vågar tro att vi är i mål!
På schemat idag står endast en cykeltur ned till älven för att doppa åtminstone tårna, vill nog gärna ha ganska många grader varmare innan jag drar på mig baddräkten och kastar mig i plurret...
Annars hoppas jag på att barnen vill vara ute mycket (brukar aldrig vara något problem, snarare att få in dem sen haha) och att jag då kanske kan få en stund att fixa både hemma men framförallt här i bloggen. Igår gjorde vi slag i saken och skaffade både blogg.se PRO och skickade in ansökan om F-skatt samt registrering för moms. Pirrigt ändå, man vill ju få allt rätt liksom!
 
 
Blandade bilder från Midsommar som firades traditionsenligt och riktigt svenskt på vårt älskade Hägnan:)
 
Som jag skrivit tidigare vill jag ägna vårt vardagsrum lite extra kärlek och ändra om både här och där. En platsbyggd bokhylla ska snickras ihop, väggarna ska fräschas upp med ny färg och möblemanget ska bytas ut varteftersom. Först ut blev en ny matta, jag har kikat på den jättelänge och nu när den var på kampanjpris hos designonline.se så slog vi till. Mattan heter Särö, är i tätvävd bomull och av svenska märket Himla som gör så ljuvligt fina saker. Vi valde en mörk variant, svartblå och lite melerad, tror den kommer göra sig fint i rummet som i övrigt är väldigt ljust.
Är ni sugna på en likadan, kika här!
 
Pressbild lånad från Himla
 
Kram!
 
 
 
 
 
0 kommentarer

PROJEKT BARNRUM- FÖRE

Hjälp vad det är roligt att vi är igång på riktigt, och ännu roligare är förstås att vår första kund blev så nöjd, och vi får fortsatt förtroende i deras hem!
Emelie har ju redan visat efterbilderna, så det är på tiden att ni får se hur det såg ut innan Tant Blå la sin hand på rummet!
 
0 kommentarer

Ny lampförälskelse

Är det inte lite lustigt hur man kan ha tittat på något tusen gånger och sedan plötsligt bara gå från att tycka om - men egentligen inget ha-begär - till att fullkomligt falla handlöst och bli som besatt av den saken? Över en natt bara så där, poff!

Lampklassikern Panthella i golvmodell har blivit precis en sådan besatthet för mig. Vi ska göra om lite i vardagsrummet framöver och den skulle passa perfekt. Dessutom sålde jag vår gamla golvlampa på loppis i lördags, så när höstmörkret kommer behövs ju faktiskt en ny:)))


Pressbild från Louis Poulsen.


Fin tisdag, kära vänner! 

Kram/E

0 kommentarer