Oktober?

Herregud, vad hände med vädret idag egentligen? Det har fullkomligen vräkt ned prick hela dagen, vägarna är som floder och det är så mörkt och murrigt ute att man kan tro att det är höst. Nej, sommaren tillbaka tack!

Dagen har, till följd av vädret, förflutit i sakta mak men framåt kvällskvisten trotsade vi regnet och for på fotbollsmatch med äldsta gossen. Han var så väldigt glad och nöjd (och dyngsur) efteråt och så länge våra barn inte tycker att regn är lika med dåligt väder, hakar vi mer än gärna på!
Till middag blev det en värmande fisksoppa, nu sover båda barnen och vi ska äta en smarrig äppelpaj till ett par avsnitt av Empire (serietips btw!)

Ett par snabba från vardagsrummet. Visst ser det höstigt ut?? Är ju van nu med de otroligt ljusa och soliga norrbottniska sommarnätterna..

Kram kära ni🌿

0 kommentarer

Ny pjäs

En ny liten möbel har idag flyttat in i vardagsrummet, soffbordet i ljust trä och rotting (den mindre modellen) från Ikeas kollektion Stockholm 2017. Är helt kär, tycker att det gör sig riktigt bra där längs med väggen där min ärvda, antika byrå tidigare stått. Byrån kommer att få en ny plats här hemma, har inte riktigt bestämt var ännu men det lutar åt sovrummet... 

Väggen i fråga är ganska kort och man passerar den hela tiden från hallen in till både sovrummet och vardagsrummet, byrån var en aning för hög och kändes liksom lite "i vägen" där. Att ställa dit det här ganska mycket lägre soffbordet som en bänk öppnade upp ytan mycket mer och det känns luftigare. Gattolampan (typ mitt livs kärlek😏) fick flytta tillbaka till den väggen där den gör sig så mycket bättre än i hörnet i vardagsrummet där den stått nu ett tag (blev för hög på byrån) och den har fått sällskap av en pillerfikus som jag hoppas kunna hålla vid liv trots mina extremt ogröna fingrar...


Fin kväll till er🌸


Kram/Tant Blå

0 kommentarer