Dagens skönhet

Porslin är, som nämnt tidigare, något vi delar en stor förkärlek för. Vackra mönster, gammalt och nytt, klassiskt och rykande färska nyheter - vi tycker om att blanda lite hej vilt med sånt vi gillar helt enkelt!
 
Här hemma intas kaffet oftast ur vår samling Mon Amie-koppar, lite Ikeaklassisker samt ett par handmålade koppar med fiskmotiv som jag föll för i julas. I veckan fick jag upp ögonen för ännu en vacker kopp - Sandrine från Bloomingville. Rustik, en annorlunda och rolig form, otroligt fin i all sin enkelhet. Finns i två olika storlekar samt i blått, grått och min favorit - matt off white.
 
Kanske får det bli ett klick, kaffekoppar kan man väl aldrig ha för många av?;)'
 
Foto: Pressbilder, Bloomingville
 
I serien Sandrine ingår även fat, assietter, skålar och annat fint.
 
Spana in den här!
 
0 kommentarer

Nystart

God fortsättning vår lilla, men ack så uppskattade följarskara!
 
Julen, släktträffar, inneboende familjemedlemmar, pyntande, nyårsfirande, influensa, bortstädning av tidigare nämnt pynt - ja det kom visst en hel del i vägen för vårt bloggande och instagrammande i december.
Men, när By Tant Blå föddes svor vi varandra och oss själva att det först och främst måste vara roligt och inte kännas som ett ytterligare krav och något som spär på med stress och press att prestera. Så vi tog helt enkelt julledigt, men nu är vi laddade med nya krafter och sååå sugna på att försöka få igång den här skutan på riktigt!
 
I skrivande stund har vi just återupptagit renoveringen av vår tillbyggda vindsvåning, mycket som måste fixas och det känns som en evighet innan det är dags för det roliga - tapeter, färgval och piff. I själva verket handlar det nog bara om någon vecka eller tre, men otålig som man är vill man ju helst ha allt gjort igår:)
Ska försöka att uppdatera med hur det går, och givetvis lägga upp för- och efterbilder när det väl börjar vara klart.
 
Vidare ser vi oerhört mycket framemot det här nya året, att vi är över "knölen" och så sakteliga går mot vår och ljusare tider (väääldigt sakta ska dock tilläggas, snön ligger nog på backen än i april här upp i norra Norrland), men strunt samma - vi är på rätt väg åtminstone!
 
Nu ska vi inreda, styla, fota, skapa och försöka knyta värdefulla kontakter så att det står härliga till!
 
 
0 kommentarer