På resande fot

Hej kära ni!
 
Påsklovsvecka och ena halvan av By Tant Blå är på äventyr i den kungliga huvudstaden där våren har kommit en bra bit längre än här uppe i norr. Malin kommer hem på söndag och kanske, kanske hinner vi kramas hej och hej då i samma veva då det på måndag morgon är min tur att bege mig mot flygplatsen för att resa till Dubai. Har nog fortfarande inte riktigt förstått att jag faktiskt ska dit, trots att det bara är snart 3 dagar kvar. Kanske att jag på något omedvetet vis försöker förtänga det då jag är så p a n i s k t flygrädd så det liknar ingenting...
 
Hur som haver, igår var jag och en kär vän, tillika kollega, in en sväng på Myrorna på lunchen. Jag var där för första gången för några månader sedan och fyndade ett par Skultuna vägglampetter i mässing för helt otroliga 35 kr/st! Det kändes nästan skamligt att betala så lite för de väldigt fina ljusstakarna (som nya kostar många hundralappar styck), men bara att tacka och ta emot. Det hör ju inte till vanligheterna att man hittar sådana guldkorn på Myrorna, och de få andra gångerna jag varit dit efter det har jag kommit ut tomhänt efter bara några minuter, ingenting alls att hänga i julgranen.
Men, igår fann jag den finaste lilla tavlan i form av en skiss av vår vackra, älskade världsarvsby och den var given att följa med hem! Tycker väldigt mycket om att blanda nya posters och designgrejer med personlig konst som kanske är ärvd eller som har ett motiv av något som ligger en varmt om hjärtat, som i det här fallet vår kyrka och kyrkstugorna i byn där vi bor. Tycker att det ger mer själ åt hemmet, och att det känns mer personligt, intressant och genomtänkt.
 
Visar IMG_4245.JPG
 
Nej, nu går ögonen i kors, sängen kallar!
 
Sov gott!
0 kommentarer