Mammamys, påsk och massor av inspiration

Det blev visst en oplanerad bloggpaus här på några dagar. Påskfirande, 40-årsfirande och massor med mys och kvalitetstid med älskade mamma/mormor som hälsat på från Stockholm tog all tid den gångna veckan, med rätta. Familjen kommer alltid först<3
Vi har ätit gott, kramats och umgåtts och firat min käre make som gått och fyllt 40 år. The big 4-0. Stort ändå!
 Men vad vore ledig tid för oss om vi inte passade på att klämma in lite hemmafix på schemat också?;) Det har spacklats, målats och byggts in spotlights vid den övre trappan, det blev riktigt bra faktiskt och ljuskällor kan man ju aldrig få för många av. Barnens tv-rum målas i skrivande stund i en varmgrå kulör ("Rhino" från Nordsjö) som jag tror kommer göra rummet mycket mer ombonat och mysigt. Färgen är inte jätteljus och först var vi tveksamma till om det skulle bli för mörkt då det är ett vindsrum utan fönster, men golvet är ljust och snedtaket är vitt så de små väggsnuttar som får bli grå tror jag bara kommer att öka myskänslan i rummet, inte göra det mörkare.
 Känner mig förövrigt oerhört inspirerad just nu - det riktigt kliar i fixarfingarna och helst skulle jag vilja ta ledigt från jobbet en månad och bara pyssla hemma. D R Ö M. I sommar har vi bott här i två år, och det är egentligen nu vi börjar landa i hur vi vill ha det, och vilken känsla vi vill få till. Det tar ett tag att bo in sig i ett nytt hem faktiskt, längre än man först tror kanske..
 
 
Ett par nyknäppta bilder från matplatsen i vårt kök. Älskar detta dunkla förkvällsljus, precis innan det börjar skymma.
En ny bänkskiva till själva köket står på inköpslistan senare i år då den vi har sjöng på sista versen redan i fjol. Kan dock inte bestämma oss för om vi ska investera i kvartskomposit, eller köra på en i massivt trä..
 
Nej, nu är det dags att slå igen datorn och kila ut i ovan nämnda kök för att koka lite ingefärsvatten! Känner att en förkylning kan vara på g, så ska försöka kväva den i sin linda.
 
Kram!
 
0 kommentarer